Guide

Guide

Rejseguider

Pernille og Louise er begge ansat som rejseguider hos rejseselskabet "Tyrkietseksperten", eller "Scanways" som det også hedder.
De er nu på farten rundt om i verden.
Pernille har været i Goa, Indien og Louise i Phuket, Thailand.
I 2008 og 09 har de begge valgt at arbejde i Marmaris, Tyrkiet.

Nyt fra Goa..

RejseguiderPosted by Henrik Sat, January 12, 2008 10:50:48

Puha et langt indlæg min kære søster fik skrevet der, men spændende det var det :) Så nu vil jeg prøve at gøre kunsten efter ...

Her i Indien går det hele rigtig godt, jeg har overlevet den vilde trafik indtil videre, og hvis jeg selv ska sige det så er jeg blevet elite-billist :)
En elite-billist hernede er en person der kan finde ud af at tage hovedet under armen når personen kører, altså mig :) Som en af lokalguiderne siger hvis man skal overleve trafikken skal man have en dyt-horn (der virker selvfølgelig, hvilker vores ikke gør for tiden, måske jeg har brugt det for meget??), gode bremser og GOOD LUCK! - det siges hvis der sker en ulykke er det den billist der ikk brugte hornet der får skylden - så lige pt er jeg rimelig meget udsat ;)
Men er der noget mere charmerende end når trafikken går UTROLIG langsomt, fordi man kører bag en elefant? Nej, det tror jeg ikke. Det sker efterhånden tit at jeg ligger bag en elefant på vej til kontoret - det er hyggeligt :)
Men det der med udflugter det er jo os noget vi gør i - ikk fordi jeg ska blærer mig , men i denne uge her har jeg solgt for 12.350 DANSKE KRONER, ja tak :) Og så alligevel - for kontoret bliver ved med at aflyse mange af udflugterne fordi der ikk er nok tilmeldte , så måske beløbet i sidste ende alligevel er halveret .

Indtil videre har jeg været på "En dag med elefanten" hvor man rider , vasker , bader og bliver badet af elefanten - den bedste tur af dem alle.
Så har jeg været på "Dudsagher Vandfaldet" og på "Delfin cruise" - Island cruise har jeg skulle været med på de sidste to uger, men den der blevet aflyst hver gang , så mon jeg nogensinde når at opleve den??

Lidt om Nord Goa hvor jeg bor.
Jeg bor i en by der hedder Candolim, efter Candolim kommer Calangute og efter Calangute kommer Baga .
I de tre byer har vi næsten alle vores hoteller . I alt har vi 15 hoteller , og de 10 af dem ligger altså her. Hotellerne er 2 og 3 stjernet (Indisk standard skal jeg li´ huske at nævne)
Det kan godt ske værelset ikke lige er klar når du kommer for at tjekke ind, og hvis der ikke er varmet vand, kan det ske du når at få det, inden du skal hjem igen hvis altså du ska være her i 14 dage, beder du om en ekstra seng kan det være du får en strandstolemadress på gulvet, og hvis du er heldig får du to slags mamelade til din morgenmad.
Men bortset fra det så er det ganske fine hoteller vi har . Byerne som jeg har nævnt kan jeg ikke fortælle så meget om , ikke fordi jeg ikke ved noget, men der er bare ikke så meget at fortælle .

Natten til torsdag var vi i lufthavnen og hente nye gæster, det var en lidt mere "spændende" tur i lufthavnen end de andre. Pia (hende jeg boede med på guideskolen) og hendes familie som nemlig - så det er rigtig hyggeligt .
I aften ska vi ud og vise hendes og hendes bror nattelivet i Goa. Ikke fordi jeg ved så meget om det, men det kan da ikk vær så svært at finde en bar hvor man kan købe sig en øl og hvor de spiller højt musik?!
Men først får vi fint besøg til spisning derhjemme - Scanway Tyrkiet Eksperten arbejder "under" et firma som hedder La Pasage som ligger i Panaji/Panjim som er Goa's hovedestad - Men hende som ejer dette selvskab kommer hjem og griller med os i aften, sammen med nogle andre fra firmaet, så mon ikk jeg ska hjem og finde en fin kjole frem :)

Men min historie fra lufthavnen er ikke færdig endnu - nogle gæster tror jeg tager på ferie for at brokke sig , i hvert fald ham her jeg vil fortælle om nu.
Han har købt en flybillet kun, så dermed får han ikk transfer (transport til hotellet) med i prisen, så det skulle han betale for hvis han ville med en af vores busser.
Det var Camilla der fik fornøjelsen af at fortælle ham det - så med det meget inteligente ordforåd han har fik han sagt Fucking de første 10 gange på max 2 min. Herefter bestemte han sig for at betale for at komme med vores busser, hvilket resulterede i at han skulle med min bus !!!!!
Der er en times kørsel fra lufthavnen og til hotellerne , den længeste time i mit liv. Han startede med at sætte sig på det forreste sæde hvor jeg og lokalguiden sidder og har alle vores ting - så vi flyttede os pænt ned på bagsædet.
Hele vejen kunne vi hører han sad og brokkede sig til alle de andre gæster , men jeg ignorede det meget pænt (Baris havde sagt til mig hvis han brokkede sig skulle jeg smide ham ud af bussen li meget hvor vi var, men det kunne jeg li godt ikk få mig til) Men da alle de andre gæster var sat af bussen og vi kun manglede ham blev han lidt mere grov i munden - og så kunne jeg ikk holde det ud længere .
Uden at tænke mig om bare et sekund (Det er det der med jeg taler før jeg tænker) røg det ud af munden på mig han sku holde sin kæft for nu var jeg altså godt træt af at hører på ham og hans brok som der alligevel ikk var noget hold i. Han råbte tilbage, så jeg råbte bare endnu højere - heldigvis stoppede bussen midt i vores skænderi og han blev smidt af på hans hotel .
Så jeg kan vidst godt spændt vente på at få min første personlige klage når han kommer hjem til Dk igen ... Ups !
Jeg vil smutte igen , sender nogle billeder til far når jeg får tid , så kan han lægge dem ind på siden (Det kan jeg ikk selv finde ud af :))
Ha det godt så længe ..
Mange knus og tanker Pernille


Se Scanways Rejsemålsbeskrivelse her:

http://www.tyrkieteksperten.dk/dest_win.asp?DestCode=goa
  • Comments(0)//guide.one2.dk/#post23