Guide

Guide

Rejseguider

Pernille og Louise er begge ansat som rejseguider hos rejseselskabet "Tyrkietseksperten", eller "Scanways" som det også hedder.
De er nu på farten rundt om i verden.
Pernille har været i Goa, Indien og Louise i Phuket, Thailand.
I 2008 og 09 har de begge valgt at arbejde i Marmaris, Tyrkiet.

Skovbrand...

RejseguiderPosted by Louise Rasmussen Fri, June 27, 2008 15:10:55

I selv samme øjeblik som jeg sidder her og skriver på bloggen er der er en kæmpe skovbrand udenfor, kun max 1 kilometer fra hvor vi bor. Når vi er på kontoret kan vi se det herfra og når vi går ud på balkonen kan vi se alle helikopterne som flyver lige hen over hovederne på os og henter vand - for kun 5 min. siden kunne vi også mærke vandet derfra. Der er røg og aske overalt og vi kan høre brandbilernes sirener og se busser proppet med brandmænd komme strømmende til. Og der er i forvejen varmt nok her - så en skovbrand hjælper i hvert fald ikke på dette. Der er lukket for alt vand - så dvs. ingen bad og ingen toiletbesøg de næste par timer. Men faren for at det breder sig til hvor vi bor er meget lille.

Vi har både filmet og taget billeder så når jeg får tid ligger jeg det ind, men nu er jeg nødt til at tage på træf... sikkert en masse spørgsmål fra gæsterne om branden!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.